Královská glazúra - hotová zmes je vhodná na zhotovenie cukrových dekorácií, pre jemné dokončovacie práce pomocou zdobiaceho vrecka na poťahových hmotách (svadobnách tortách), na perníkoch, tvrdom pečive a predovšetkým pri výrobe farebnách kvetov. Glazúra je jedlá, snehovo biela a dá sa aj prifarbiť. Zmes výborne absorbuje rôzne typy farieb.
Príprava: Pridajte 55 ml vody na 450 g preosiatej zmesi Royal Icing. Polevu vymiešame cca. 7-10 minút pri nízkej rýchlosti na tuhú, bielu polevu. Poleva je pripravená, keď je žiarivo biela, stratila lesk a môžete ťahať oblúky (ťahy), ktoré neklesnú späť. Ak používate ručný mixér, dávajte pozor, aby sa nezasekol!
Tip: Pridajte 1 čajovú lyžičku vody na 200 g polevy pre strednú konzistenciu alebo 2 čajové lyžičky vody pre riedku konzistenciu.
Skladovanie: uchovávajte na chladnom a suchom mieste.
Energia 1693 kJ / 404 kcal
Tuk 0 g z toho nasýtené 0 g
Sacharidy 98 g z toho cukor 98 g
Bielkoviny 1,5 g
Soľ 0 g